lördag 8 maj 2010

Vårt älskade hus

Jag vet att ni har väntat så här kommer äntligen lite bilder på vårt hus. Jag hoppas ni tycker om dem. Självklart är inte mina kort lika fina som Henrik skulle kunna ta men han är ju inte hemma :)

Här är han, modellen för vår väggmålning och min o Henriks största kärlek! Det finaste med det här huset är att se hur glad vår bebis är över att bo här!

9 kommentarer:

  1. SOFIA M FAMILJ8 maj 2010 kl. 20:57

    HEJ FINA KARIN Å HENKE!

    VAD FINT NI HAR FÅTT DET I ERT HUS! KOMMER GÄRNA FÖRBI EN SVÄNG Å TITTAR SNART!

    KRAMAR IFRÅN OSS

    SvaraRadera
  2. Oj oj oj sååå himla fint ni bor!!! :) Riktigt kul att få se det o jag förstår att ni måste stormtrivas! O väggmålningen var grymt fin på er "lilla" Akino! kraaam Åsa

    SvaraRadera
  3. Sofia tack så jätte mycket. Ni måste absolut komma förbi :)
    Tack fina du Åsa!

    SvaraRadera
  4. Nu har du allt vaknat till liv igen med bloggen. Kul och jätte fina bilder. Va kul när man ser målningen på bild så ser man ju direkt att det är Akino. Älskar dig.

    SvaraRadera
  5. Moa och jag har tittat på dina bilder hon såg direk att det var hemma hoss er.Jätte fina bilder!Kram

    SvaraRadera
  6. Hej, tack för rundvisningen. Alltid roligt att se hur andra ha det. Kan konstatera att vi följer varandra bra färgmässigt både när det gäller väggar och möbler.

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  7. Valde ni huset utan det lilla rummet där nere? Smart att ha ett tv-rum där. Roligt att se hur andra har gjort i sina hus. Speciellt när ni byggt ett lika dant som vi =)

    //Maria

    SvaraRadera
  8. Tack Anna :)
    Maria vi tog huset med det lilla rummet eftersom de ville ha 8000 kr för att INTE sätta upp en vägg :) Så killarna fick ha lite roligt en kväll o riva den väggen. Eftersom vi inte har barn än så funkade det.

    SvaraRadera