tisdag 3 maj 2011

Besök på Mvc

Hur kul var det att vakna upp imorse och se stora snöflingor falla ner från himlen?

Kändes ju sådär faktiskt. Jag vill genast beställa tillbaka den underbara sommarvärmen som vi hade förra helgen!!!


Idag ska vi till sjukhuset för ett besök hos läkaren. Vi ska diskutera nästa graviditet som dock är en lååång tid fram :) Vi vill dock försäkra oss om att det inte blir som denna gång med Tindra. Nu är vi överlyckliga att hon mår bra och även att jag mår bra men det kunde ju ha slutat annorlunda och det är vad vi inte vill ska hända nästa gång!! Vi förstår ju att om nästa bebis också väljer att lägga sig som Tindra så kan man inte göra så mycket åt det när den ligger i magen men vi kan slippa att gå igenom en förlossning på 24 timmar som slutar med akut snitt. Ligger bebisen så kan vi planera in ett snitt och även vara beredda på att bebisen ligger som den gör.


Vi kommer kräva att alla underöskningar sker med Ul och inte endast känningar på magen för det verkar ju inte alltid stämma. Vi vill nog också ha mer kontakt med läkare nästa graviditet mest för att hålla oss lugna.
Lilla prinsessan med sitt fina gips



Är så överlycklig att Henrik är hemma! Tänk igår kunde jag ut o springa, raka benen o ta ett bad i spabadet helt ensam... Underbart!!!


Ta hand om er och så håller vi tummarna att värmen snart är tillbaka!!!


Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar