onsdag 4 maj 2011

Finaste mamma

Gårdagens besök hos läkaren gick jätte bra och jag fick träffa en underbar läkare vid namn Anki. Fick förtroende för henne direkt och det märktes att hon tog vår oro på allvar. Tindras fall var så ovnaligt på Mälarsjukhuset så hon har blivit lite av en kändis :) Anki hade hört talas om tjejen som sög på stårtån när hon kom ut.


Det som händer nu är att de vill röntga mig för att se att mitt bäcken inte är för trångt för att föda barn normalt. Sedan när jag blir gravid nästa gång så kommer man ha fler undersökningar med Ul för att ha koll på hur bebisen ligger då.


Hon lovade iaf att jag inte kommer behöva kämpa på samma sätt nästa gång egentligen helt i onödan.

Hon var även helt fascinerad över att Tindra nu är som hon är, helt utan men från det som hände. Finns ju ingen annan än vi som är mer lyckliga över det! Nu inväntar vi bara 6-månaders kollen på henne och är allt bra då blir hon friskförklarad!!


Efter sjukhusbesöket åkte vi till Torshälla Gk och mötte upp svärföräldrarna för lite lunch. Även Gunnel och Anders kom förbi och gosade lite med Tindra. När vi kom hem stack jag ut på en runda och sen var det mys framför Barcelona - Real Madrid. Brukar inte uppskatta fotboll om det inte är Sverige men matchen igår var riktigt rolig att titta på!


Ikväll ska vi fira vår finaste mamma som fyllde år i fredags. Då satt de dock på bussen på väg hem från Paris så firandet blir idag. Hon önskade sig en middag på Grappa med sina två döttrar och visst ska hon få det. Sofia, Nellie och mamma kommer snart hit ut då ska vi gå en promenad och sedan hoppa ner i badet och bara njuta. SEn gör vi oss fina och åker in till stan. Papporna ska ta hand om småtjejerna och det kommer ju att gå kanon!! Blir nog en eller två cider ikväll, det är jag såååå värd!


Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar