söndag 24 januari 2010

Battre o battre dag for dag


En ny dag i paradiset! Efter att jag skrivit igar fick vi ett mess av Edsons att de gar na traffades pa kvallen. Vi gick o at pa den mexicanska restaurangen. Helt knasigt for det var inte alls som vi trott, menyn bestod av ca 6 stycken finare mexicanska ratter sa vi blev forst lite besvikna. Men sen visade det sig att salladsbordet som man fick ta av innan huvudratten inneholl allt som man onskade sig av mexicansk mat sa vi var nastan matta nar huvudratten kom :0). Vi bestamde sen att vi inte skulle ta nagon eftrratt eftersom vi var matta men naha nar vi atit klart maten kom de direkt med efterratten.
Efter middagen tog vi en taxi till Edsons hotell dar vi mottes upp i deras hotellbar. Var sa kul att traffa dem, vi hade nog saknat varandra lite :0). De hade inte atit sa efter en drink pa deras rum gick vi ner pa stan i Playa de Carmen. Vi gick o gick eftersom Robban hade sett en mysig restaurang tidigare pa dagen. Men i slutet av gagatan insag vi nog att vi inte skulle hitta den sa vi gick upp pa en annan som sag mysig ut. Servitoren berattade snabbt att koket snart skulle stanga men vi tanke inte mer pa det. Det stod att de hade happy hour men vi bestallde varsin strawberry daquiri o killarna varsin Corona. Nar han kommer tillbaka sa har han dubbelt till alla sa mycket dricka blev det. Redan nar Sandra o Robban fatt in sin mat sa borjar servitoren att stressa oss om att de ska stanga. Vi har nog aldrig druckit o de atit sa fort. Otroligt otrevligt o sen nar han tar pengarna for notan fragar han om det ar jamt eftersom dricksen inte ingar. Otrevliga otrevliga manniska!
Vi gick sen vidare for att hitta en bar att sitta pa men det verkade va omojligt, vi gick o gick o till slut var vi alla jatte trotta. Vi gick tillbaka till deras hotell o dar bestamde vi att avsluta kvallen. Jag ar sa stolt over mig sjalv for jag New York stoppade en taxi utanfor hotellet o den blev 30 pesos billigare an den vi tog in till stan ;0)
I morse tankte vi sova lite langre men jag va morgonpigg som vanligt o drog ivag min kare man till hotellets gym. O nu har vi tranat, duschat o atit frukost. Nu blir det stranden!!!
Skriver mer sen!\
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar