söndag 24 januari 2010

Forsta dagen i paradiset


Oh nu har vi varit en dag i Mexico o det ar verkligen paradiset!!!Sitter just nu pa vart rum o dricker en ol efter att just fatt stor stryk i en tennismatch av min alskling. Var andra tennismatch under dagen. Igar var vi nastan uppe i 24 timmar sa skoja inte om vi var trotta nar vi val anlanda till hotellet. Blev en snabb dusch o sen ner till buffen klockan halv sju. Jag var valdigt trott men kommer iaf ihag att det fanns precis allt som du onskar!! Vi at lite snabbt po sen upp till rummet o sangen!!! Tror vi bada somna direkt o da var klockan bara atta. Det vill saga 03 hemma. I morse vaknade vi sjalvklart tidigt, halv sju. Vi gick upp o var duktiga nog att direkt spela en tennismacth pa hotellets banor. Var sa himla roligt!!!
Sedan bar det av till frukosten o den var helt underbar!!!Det finns precis allt o lite till, helt sjukt! Efter frukosten var det dags for mote med fritidsresors guide dar vi fick veta allt om utflykterna. Vi bokade in oss pa tre stycken utflykter med dem o sen hoppas vi gora lite mer tillsammans med Edsons :0)
Resten av dagen har spenderats i en solstol pa stranden. Stranden haller pa att goras fin sa den ar tyvarr avstand i nagra dagar men det man kan se av den ar perfekt. Vattnet ar sa blatt. Den har resan fortsatter dock att vara lite konstig for efter bara 15 minuter sa hojtar Henrik till att en bat ute pa havet sjonk. En bat pa ca 6-7 meter bara sjonk o alla manniskor som var pa baten lag nu i vatnnet. Det var ju som tur var bara 300 meter fran stranden sa det var snabbt batar dar o tog upp alla. Men anda helt sjukt att en stor bat helt plotsligt bara sjunker :0)
Nu ar vi snart pa vag att gora iordning oss for kvallen da vi ska ata pa en av a la carte restaurangerna har, den med mexicansk mat. Sen far vi se om vi far tag pa Edsons o kan traffa dem ikvall, vi hoppas pa det iaf!
Hoppas ni alla det har det kanon, vi saknar er!
O pappa du ar den underbaraste manniska o vi kommer aldrig nog kunna tacka dig for det du gjorde igar. Men jag LOVAR att vi kommer gora allt for att forska gottgora dig! Vi alskar dig!

Kram

1 kommentar:

  1. Ha det bra och ta hand om varandra. Och sola med måtta. Älskar Er. Nyss varit ute med Akino kissat och bajsat och är så duktig.

    SvaraRadera