lördag 31 oktober 2009

Parmiddag

Hade en kanon kväll igår ute hos Edsons. Det var första gången vi var ditbjudna på middag och vi såg verkligen fram emot det! Väl där ute möttes vi av tända marschaller och ett mysigt hus med tända ljus. Strax efter oss kom ett annat par Carola och Daniel. Daniel är barndomsvän till Robban och senare under kvällen framkom det även att han var Sannas storebror :) Sannas storebror kan ju inte vara annat än trevlig och det stämde på både honom och hans sambo.
Det blev en jätte trevlig kväll med underbart god mat, gott vin, härlig efterrätt a là Robban och spelet "Kampen mellan kvinna och man". Vi lät killarna vinna så att de inte skulle bli sura :;0)

Det var iaf en fantastisk helg och vi längtar såååå mycket tills vi blir grannar med Sandra o Robban. Det kommer bli perfekt!
Tack Edsons! :)

Nu ska vi iväg till Bokis o titta på fotografierna sen bröllopet, är faktiskt nervös....kanske inte är fin på nåt! :(

Ikväll kommer föräldrarna gånger 2 på middag så det blir till att fixa sen. Kanske hinner med en löptur också, hoppas det!

Kram

2 kommentarer:

  1. Tack själva för ett jättetrevligt sällskap! Vi är glada att det blev en sån lyckad kväll och ser fram emot en repris :)

    Och du behöver inte oroa dig för fotona, du kommer vara vacker på alla!!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Vad gullig du är gumman. DE flesta blev faktiskt riktigt bra :) Längtar tlls jag får visa dem för dig. Tycker vi ska ha en Karin o Sandra kväll snart. :)

    SvaraRadera